Wie zijn wij?

WIJ zijn Luna, Noa, Mila, Bert en Carolien van travelfamilyof5, en wij delen allemaal dezelfde passie: reizen!

Ik ben Carolien, een eeuwige dromer en gepassioneerde reisagente, maar vooral mama van deze 3 energieke explorers.

Bert is mijn levenspartner en voor hem en mezelf begon het reisverhaal al lang voordat er zelfs sprake was van kinderen.

Na een master opleiding Lichamelijke opleiding aan de Universiteit van Gent was het dan pas echt tijd om de wereld te gaan verkennen. Zo besloot ik voor de zomervakantie in het buitenland te gaan werken. Wat één zomervakantie zou moeten zijn werd al snel 4 maanden. En wat 1 jaar betreft werd dit dan uiteindelijk 5 jaar. Ik kreeg de kans om maanden door te brengen op de Griekse eilanden (Kreta en Rhodos) en bracht ook een tijdje door in Bodrum.

En op die Griekse eilanden verloor ik dus mijn hart. Letterlijk dan. Samen met Bert bracht ik 17 mooie maanden door. Maar na 5 jaar rondfladderen was het dan ook tijd om een nieuwe weg in te slaan. We besloten om een leven samen op te bouwen in België, dit met heel veel ups en downs. Niet tussen ons maar het leven terug in België was niet helemaal zoals we verwacht hadden. De wanderlust bleef, en voor we aan kinderen begonnen maakten we slechts 1 afspraak: we zouden altijd blijven reizen en onze kinderen overal naartoe nemen. En hier zijn we dan.

Onze 3 dochters zaten voor hun 2 maanden de eerste keer in een vliegtuig en voor hun eerste levensjaar maakten ze al de oversteek over de grote oceaan.

Reizen is niet onze full time job. Ikzelf werk enkele uren als leerkracht lichamelijk opvoeding maar ben sinds 2017 begonnen als Mobile Travel agent bij connections.

A dream coming true.  We zijn dus niet altijd op reis, al is dit natuurlijk hetgeen wat we het liefste doen. En zo dicht bij de bron zitten helpt daar natuurlijk wel bij.

Hoe doen wij dat dan op die lange vluchten? En zullen de meisjes later de verre reizen nog herinneren?

Alles wat we ‘on the road’ geleerd hebben willen we dus graag met jullie delen . Maar vooral ook 1 boodschap brengen, niet te veel nadenken. Reizen met kinderen is echt fantastisch.

there is no better education then travel

Dus gewoon doen!

Veel liefs

Navigate